Schoonmaakonderhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schoonmaakonderhoud van bedrijven, scholen, instellingen en fabrieken.

 

Voor het dagelijkse- of periodieke schoonmaak onderhoud van uw kantoor bent u bij Mellema Schoonmaakdienstverlening
aan het juiste adres !!
Al meer dan 18 jaar zorgen onze medewerkers ervoor dat er in de regio honderden mensen met plezier dagelijks weer aan het werk gaan op een schone werkplek.

Een schone werkomgeving werkt prettiger, verhoogt de productiviteit en vermindert het ziekteverzuim...

 

 


Wij vinden het directe, persoonlijke contact met ons personeel net zo belangrijk als het contact met onze opdrachtgevers; hierdoor ontstaat een band die bij "grotere" bedrijven vaak ver te zoeken is.
De betrokkenheid van ons personeel met het bedrijf waar zij werkzaam zijn, zorgt er dan ook voor dat er met plezier en toewijding gewerkt wordt.
Door onze flexibele denkwijze en korte lijnen tussen leidinggevende en uitvoerende kunnen wij zeer snel inspelen op uw vragen en wensen....
en dit tevens voor een zeer geschikte prijs...!!!!
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek voor het maken van een offerte, kunt u contact met ons opnemen.

                                            

 

 

 


D.K.S. (V.S.R.)
 

 

 

De leidinggevende betreffende het dagelijks en periodieke schoonmaakonderhoud (van scholen, kantoren etc.) is in 2009 gediplomeerd in het beheren van het kwaliteitsmeetsysteem van deze werkzaamheden.

D.K.S. staat voor Dagelijks Kontrole Systeem en is een standaardnorm van de V.S.R. (Vereniging Schoonmaak Research), met als doel deze schoonmaakwerkzaamheden in kaart te brengen en middels controle en overleg de kwaliteit van de geleverde diensten naar een hoger plan te dragen.