Indoor glasreiniging

 

 

 

De Indoor Clean Pole, de oplossing voor glasreiniging aan de binnenzijde van een gebouw

De Indoor Clean Pole is een innovatief product. Het systeem biedt een ergonomische en praktische oplossing voor het reinigen van alle soorten verticaal en horizontaal gelegen glas, ramen en andere gladde oppervlakken aan de binnenkant van een gebouw, object of boot waar glazenwassers moeilijk bij kunnen komen, zoals op plaatsen waar bijvoorbeeld bureaus, lage kasten of apparatuur voor het raam staan.


De insteek voor het ontwikkelen van de Indoor Clean Pole is dan ook de Arbowet. Volgens deze wet mogen glazenwassers alleen die ramen schoonmaken waarbij er veertig centimeter ruimte is tussen het raam en het bureau. De praktijk leert ons dat deze ruimte vaak kleiner is.
Met de Indoor Clean Pole zijn wij in staat zonder de Arbowet te overtreden toch deze moeilijk bereikbare ramen te reinigen, bovendien hebben wij er een tevreden klant bij !!


                                    
 
De Indoor Clean Pole werkt met een spray-vernevelsysteem voorzien van zeer zuiver osmosewater.
Dit zeer zuivere water is ontdaan van alle mineralen en metalen en heeft een dusdanig sterk oplossend vermogen waardoor er geen reinigingsmiddelen meer nodig zijn.
Dit in combinatie met een speciale microvezelpad heeft als resultaat een schoon en streeploos glasoppervlak.
Bovendien worden de kozijnen, vensterbanken en vloerbedekking dankzij de verneveltechniek niet meer nat.
De Indoor Clean Pole bestaat uit twee onderdelen: de ergonomische lichte carbon steel met daaraan het spray-vernevelsysteem met microvezelpad (weegt ca. 1 kg.) en de ergonomische heupgordel waaraan alle benodigde componenten bevestigd zijn om de hele dag zorgeloos te kunnen reinigen (weegt ca. 1,5 kg.).

 

 


Met de Indoor Clean Pole kunnen wij werken tot ca. 10 meter hoogte !!.De glazenwasser sprayt het zeer zuivere water op de ramen door middel van één druk op de knop die op de carbonsteel bevestigd is.
Aan de heupgordel is het flesje met zuiver water van een halve liter bevestigd waarmee hij of zij in staat is om twee dagen te kunnen reinigen.
De microvezelpads zijn afneembaar en uitwasbaar op 90°C.
De speciale compacte accu stelt ons in staat om 30 uur te kunnen werken zonder deze tussendoor op te laden.
Bovendien is de accu voorzien van een LED-indicator, zodat er met één druk op de knop de status van de batterij afgelezen kan worden.
Dit alles maakt de Indoor Clean Pole een milieuvriendelijk en ergonomisch verantwoord glasbewassingssysteem!

 

 

 

Het reinigen van met name gladde metalen en of kunststof (gaatjes) plafonds is ook een uitstekende toepassing. Hierbij wordt het plafond klam-vochtig gereinigd en er blijven na de reiniging geen vuile druppels of vocht achter.
Hierdoor krijgt u snel een mooi egaal en glanzend plafond.

        

Met dank aan de firma Baudoin voor tekst en foto's